Ze geloven in ons

uLaw voor klanten

uLaw voor advocaten

Vind
Vind informatie, modellen en gidsen om alle aspecten van uw dossier te kunnen leren.
Neem control
Beschrijf uw dossier, vergelijk werkvoorstellen en kies het best profiel op basis van uw vereisten.
Volg
Volg het werk van uw raadpleger real time.
Verzeker
Krijg zichtbaarheid op de stappen van uw zaak, hun kost en deadlines.
Beheer
Geniet van een vereenvoudigde beheertool om alle juridische dossiers gemakkelijk te beheren.
Deel
Deel uw ervaringen en leer uit commentaren van andere gebruikers.
  • Verzeker u diensten van de eerste kwaliteit in de beste werkomstandigheden.
  • Neem control op uw zaak, leer en word meester van alle aspecten om uw beslissing in vol vertrouwen te kunnen nemen.
  • Vind het best profiel voor uw dossier aan voorwaarden die u passen door een unieke job offertes interface die u de mogelijkheid geeft om werkvoorstellen te vergelijken om degene die u past te mogen kiezen en werken volgens u vereisten.
  • Toevertrouw uw zaak in alle sereniteit dankzij een transparant management tool die zichtbaarheid aanbiedt op de stappen van uw dossier en op het werk van uw advocaat, real-time. Beheer uw juridische zaken in alle eenvoudigheid met tools die u een kwalitatieve bijstand verzekeren aan voorzienbare en goedgekeurde voorwaarden.
Get connected
Sluit aan, leer en deel met de beste professionals.
Werk samen
Vind de beste profielen waarmee samenwerken, ploeg opstellen en nieuwe markten bereiken.
Groei
Vermenigvuldig groeiopportuniteiten en optimaliseer de waarde van uw tijd.
Deel
Geniet van een interface gedeeld met uw cliënten om zichtbaarheid aan te bieden en vertrouw te geven.
Beheer
Exploiteer een vereenvoudigde beheertool om uw administratieve last te minimaliseren en uw beschikbaarheid vermeerderen.
Versnel
Verzeker en versnel de betaling van uw erelonen.
  • Sluit aan bij de expert netwerk in een heroverwogen werkomgeving ontwikkeld om aan advocaten de beste condities aan te bieden om hun carrière te beheren.
  • Verzeker uw groei middens innovatieve tools die business opportuniteiten vermenigvuldigen, ontworpen om aan de moderne vereisten te kunnen antwoorden.
  • Leer en deel met talentvolle confraters, ontwikkel uw expertise en vind de beste profielen om uw praktijk uit te breiden.
  • Geniet van een vereenvoudigde beheertool om uw dossiers gemakkelijk te managen en tijd besparen om meer waarde ervoor te krijgen.

Bent u op zoek naar een advocaat? Beschrijf en post uw dossier dankzij een paar eenvoudige stappen, vergelijk de offertes en selecteer de meest gepaste voor uw situatie.

Definieer zelf de financiële voorwaarden of verzamel open voorstellen en maak gebruik van de volledige transparantie van profielen en de feedback van andere gebruikers bij uw selectie.

Verzeker daarna een transparante en doeltreffende medewerking met uw advocaat dankzij de uLaw werkmethode die zichtbaarheid biedt op uw dossiers, hun budgetten en termijnen en volg uw dossiers real-time in uw dashboard.

Ontdek hoe uLaw u kan helpen

Modellen & Tips

Begrijp en beheer uw legaal probleem, vind antwoorden, modellen, informaties en praktische gidsen.

Duidelijkheid

Geniet van de uLaw werkmethode om een duidelijk zicht te hebben op alle aspecten van uw werkrelatie en om uw dossier real-time op te volgen.

Offertes & juiste prijs

Beschrijf uw dossier en vergelijk offertes om uw advocaat te kiezen binnen de gemeenschap op basis van onze ranking en users feedbacks.

Tijdsbesparingen

Een aangepaste, eenvoudige en efficiënte interface die u de mogelijkheid geeft om het meeste uit uw tijd te halen.

Transparante profielen

Deel uw ervaringen en kies uw raadpleger dankzij objectieve criteria gevoed door de mening van de andere uLaw gebruikers.

Geplande & veilige betalingen

Plan uw budgetten en termijnen, werk en betaal in alle vertrouwen in een veilige en gereguleerde omgeving.

uLaw biedt cliënten en advocaten een alomvattende oplossing om aan al hun uitdagingen te beantwoorden door een innovatieve samenwerking model gesteund op transparante, doeltreffende en moderne oplossingen.

Onze gidsen en praktische informatie helpen u oplossingen te vinden maar ook de uitdagingen van uw situatie en de juridische aspecten van uw vragen te begrijpen en te beheren.

Laatste nieuws

Cookies zorgen ervoor dat uw navigatie efficienter is en dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer u onze diensten gebruikt, aanvaardt u automatisch het gebruik van cookies. Privacy policy. Ik bevestig mijn akkoord