De beste advocaten

Ons platform verzamelt de beste professionals in alle vakgebieden en ieder werkvoorstel gaat gepaard met een transparante en volledige evaluatie van het overwogen werk.

Absolute vertrouwelijkheid

Uw werkaanbieding is alleen zichtbaar voor advocaten, leden van uLaw. uLaw is een beveiligd platform met een totale veiligheid.

Voorspelbaarheid en real time opvolging

De taken zijn voorafgaand overeengekomen en uw werkplek biedt u op elk moment een duidelijk zicht op de vooruitgang van uw dossier, de termijnen en budgetten.

Hoe werkt uLaw?

We hebben de relatie tussen advocaten en klanten helemaal heroverwogen om terug te keren naar de hoofdzaak: een vertrouwensrelatie creëren en onderhouden met uw advocaat om u te laten werken op uw dossier in alle sereniteit. uLaw helpt u alle stappen van uw vraag duidelijk te structureren, vanaf de beschrijving van uw juridische vraag tot de gedetailleerde opvolging van de prestaties en de goedkeuring van de facturen. uLaw wil kwalitatieve juridische diensten toegankelijker maken, daarvoor is onze platvorm helemaal gratis.

Ze geloven in ons

U bent advocaat?

Ontdek uLaw, een online werkomgeving bestemt om u te begeleiden in de ontwikkeling van uw carrière in alle vertrouwelijkheid. U behoudt een totale controle over uw profiel die alleen toegankelijk is voor klanten en prospecten van uw keuze. Selecteer dossiers die aan uw ambitie tegemoet komen, ontwikkel nieuwe samenwerkingen met talentvolle confraters en verzeker de tevredenheid van uw klanten, in alle eenvoud.
258
Advocaten
778
Klanten
105
Dossiers

Laatste nieuws

Multidisciplinaire modellen & tips
Een wet van 15 april 2018 is recent inwerking getreden en introduceert belangrijke wijzigingen van bepaalde ondernemingsrecht concepten.
Multidisciplinaire modellen & tips
De beslissingen zijn ontwijkend op dit vlak die een bron van rechtsonzekerheid blijft.
Multidisciplinaire modellen & tips
Een modernisering van de Belgische vennootschap- en handlesrechten was verwacht en men kan de recente initiatieven genomen op dit vlak alleen maar welkomen.

"uLaw helpt onze teams de beste professionals te identificeren voor elk van onze juridische behoeften en verzekert een totaal transparantie in de relatie met onze advocaten. We krijgen vandaag kwalitatiever juridische adviezen, sneller, met de garantie van een gecontroleerd budget."

Sophie R., CEO
Cookies zorgen ervoor dat uw navigatie efficienter is en dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer u onze diensten gebruikt, aanvaardt u automatisch het gebruik van cookies. Privacy policy. Ik bevestig mijn akkoord